Acetat Vintage de Designer de Brand Aliaj Multi-Focal Progresiv Comerciale Ochelari de Citit Bărbați Dioptrii ochelari Presbyopic Eyeglasse

Produs nou

1 Produse

In stoc

RON160.49

Distribuiti

Informatii

84015

Notă: Dacă ai purta lentile progresive, cred lentile progresive pot aduce un efect vizual mai bine și confort; dacă sunteți o prima dată cu lentile progresive, vă rugăm să folosiți următoarele moduri, poate fi de bun ajutor. 1. mai întâi de toate, încercați să se uite la obiecte mai departe de partea de sus a lentilei. Ar trebui să te simți foarte clar. Deoarece nu există nici un grad de dioptrie mai sus, este la fel ca și fără a purta ochelari. 2. ține-ți capul acum, mișcă-ți ochii în jos, și a vedea obiectele apropiate de sub lentile. Puteți vedea în mod clar? 3. vă rugăm să întindă brațul și să ia un ziar la cel mai îndepărtat. Citit prin mijlocul lentilei. Dacă nu se poate vedea, încercați de cotitură capul în sus și în jos pentru a găsi o poziție pe care o puteți vedea în mod clar. 4. în observarea pe ambele părți de obiecte, în cazul de vedere pentru a vedea obiecte din două lentile, s-ar putea găsi acea claritate, redus. E normal, nu vă faceți griji, trebuie doar să rotiți capul un pic și să încerce să se uite la centrul lentilei și te vei simți foarte clar. 5. rețineți că utilizarea inițială de lentile progresive necesită mișcarea capului, dar în curând va fi capabil să se adapteze la ea. 6. atunci când poartă lentile progresive, vă rugăm să coborâți capul și uită-te la scări prin părțile superioare și mijlocii ale cristalinului. Nu te uita la scări cu jumătatea inferioară a lentilei. 7. cum ar fi schimbarea de ochelari noi, pot fi câteva incomod la început. Dacă aveți,nu vă faceți griji,acest lucru este normal reation,lentile progresive necesita o foarte scurtă perioadă de adaptare. Timpul normal este de 3-10 zile, pentru că fiecare persoană are capacitatea de adaptare este diferită, ar putea avea nevoie de mai mult timp. Când ați terminat de adaptare, vă puteți simți beneficiile de lentile progresive.

Albastru

Rrd Wien

Pur handmade

FQA pentru Lentile cu Prescriptie

1. Poti face Ochelari în funcție de baza de Prescriptie medicala mea?

Suntem Profesional de Ochelari de vedere Furnizor, vom coopera cu o mulțime de Cadru și Lentile de Fabrici și, de asemenea, putem personaliza orice tip de Lentile potrivit cumpărător ' s cerință.

2. Ce informații trebuie să furnizez?

Avem nevoie de Dreapta și ochiul stang SPH, Cilindru, Axa, ADĂUGA și PD. (unii oameni nu au cilindri, axa sau adăugați, apoi trebuie doar să ofere SPH și PD).

Reteta de exemplu:

Puteți pur și simplu trimite-ne un mesaj mai jos, atunci când ai plasat comanda:

Drept (OD): Sfera______ Cilindri______ Axa______

Stâng (OS): Sfera______ Cilindri______ Axa______

PD: ______mm

3. Ce ' s PD sau Cum pot să-mi măsor PD (Elev Distanta) ?

Femeile standard PD este de 62 mm, Oamenii standard PD este de 64 mm, vă rugăm să măsoare cât de imagine. Incearca de 3 ori și a vedea valoarea medie.

4. Cât de mult trebuie să mă plătești pentru Ochelari?

Rama + Lentile = Costul Total, Lentile de tăiere și asamblare este gratuit. Lentile de cost va fi depinde de baza de prescriptie medicala. Toate lentilele pretul este pentru 1 pereche (2 bucati)

5. Cum pot selecta Lentile ca pe baza de Prescriptie medicala mea?

Vă rugăm să furnizați dvs. baza de prescriptie medicala, va vom oferi cele mai bune sfaturi în conformitate cu Cadrul și baza de Prescriptie medicala.

6. Pot cumpăra Lentile separat?

Da, puteți.

7. Atunci când va fi livrat gata de Ochelari?

Ne va livra în termen de 3-4 zile pentru condiții normale de ochelari baza de prescriptie medicala.

Pentru baza de prescriptie medicala speciala lentile ( pentru exmaple: Mare Cilindru, Lentile Progresive, Progresivă Fotocromatică , Indice Ridicat Lentile Fotocromice....) este nevoie de aproximativ 4 - 10 zile lucrătoare.

8. Garanție De Calitate.

Vom testa fiecare ochelari baza de prescriptie medicala înainte de expediere pentru a se asigura că fiecare pahare este corectă.

Atunci când vă simțiți baza de prescriptie medicala este greșit, atunci vă rugăm să contactați cu noi, vom verifica datele de partea noastră ( ne va ține 3 ani pentru fiecare ochelari baza de prescriptie medicala ).

când ne-am confirmat baza de prescriptie medicala au nici o problema la partea noastră, atunci vă rugăm să verificați baza de prescriptie medicala la partea ta, și de testare de ochelari din magazin de optică.

va vom returna dacă am făcut greșit lentile, sau te întorci ochelari de post, vom face ochelari noi pentru tine , și vom plăti costul de transport maritim.

Unii oameni nu se simt bine dacă nu au utilizați lentile progresive înainte, este nevoie de aproximativ 7 zile pentru a fi utilizate de acesta.

Etichete: brand de ochelari de citit, designer de ochelari de citit, ochelari de citit, Ieftin brand de ochelari de citit, Designer de înaltă Calitate ochelari de citit, China ochelari de citit Furnizori.

Fisa tehnica

Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
culoare 2Color C1 Albastru \ C2 vin Rosu
Lentile Optice Atribut Anti-Reflexie
Lens Înălțime 3.7 cm
adauga 1.0 1.25 1.5 1.75 2.0 2.25 2.50 2.75 3.0 3.25 3.5
Acoperire HMC
Lentile De Material Policarbonat
Nume De Brand Chashma
Obiectiv Lățime 5.4 cm
Ochelari Tip Ochelari +Lentile
Numărul De Model H10034
Ochi Baza De Prescriptie Medicala SPH0 ADAUGA 1.0, SPH0 ADAUGA 1.25, SPH0 ADAUGA 1.50, SPH0 ADAUGA 1.75, SPH0 ADAUGA 2.0, SPH0 ADAUGA 2.25, SPH0 ADAUGA 2.50, SPH0 ADAUGA 2.75, SPH0 ADAUGA 3.0, SPH0 ADAUGA 3.25, SPH0 ADAUGA 3.5
Lentile De Culoare Clar
Accesorii Ochelari ochelari de citit
calitate Clasa de Top de calitate
Tip De Element ochelari
Origine de Producție Shenzhen, China
Ochelari De Tip ochelari de citit
Material Cadru Acetat
Tip Cadru full rim
Gen Femei
Pot face Lentile cu Prescriptie Da

Recenzii

Scrie o recenzie

Acetat Vintage de Designer de Brand Aliaj Multi-Focal Progresiv Comerciale Ochelari de Citit Bărbați Dioptrii ochelari Presbyopic Eyeglasse

Acetat Vintage de Designer de Brand Aliaj Multi-Focal Progresiv Comerciale Ochelari de Citit Bărbați Dioptrii ochelari Presbyopic Eyeglasse

Produse similare: