N60 M4 AT065TN14 20000938-30DVDGPS

Produs nou

1 Produse

In stoc

RON93.96

-26%

RON128.71

Distribuiti

Informatii

A787.0

Memento ~

Ecran LCD tactil ecranul este obiecte fragile, va trebui să se asigure că nici o problemă înainte de livrare, ambalajul este, de asemenea, foarte potrivit pentru multi-strat ambalare. Vă rog să semnați pentru cumpărători înainte de a deschide coletul a verifica dacă bunurile sunt deteriorate sau lipsesc elemente care nu sunt egale; risc de deteriorare și elementele lipsă greșit, la livrare (cumpărătorul a acceptat) înainte de livrare de către vânzător; (cumpărătorul acceptat de către cumpărător după).

Te rog accepta-ma cand curier personal pentru a deschide în față pentru a verifica dacă bunurile sunt deteriorate și lipsa de re semn. Dacă este cristal lichid, asigurați-vă că să se rupă filmul în primul rând, și apoi uita-te la lumină puțin mai bun loc pentru a vedea dacă nu există nici o deteriorare. Zdrobi jos, vă mulțumesc. Dacă există o problemă, poate refuza să semneze și să ne contactați, vom rezolva negociere cu firma de curierat, odată ce semn nu putem negocia cu curierul, a declarat că primirea de bunuri intact de yuani pierdere, vă rugăm să înțelegeți să vă amintiți!

Reparare piese de schimb în curând. Uneori versiuni sunt diferite. Magazin pentru cele mai recente lot de fabrica. Nici o notificare ulterioară. Vă mulțumesc, vă rugăm să aruncați o înțelegere deplină înainte de fotografiere. Magazin pentru fiecare copil va fi magazin fizic pe calculatorul de test. Asigura calitatea și eficacitatea

Transport implicite Shen Tong, tact, atunci Când ia o fotografie, vă rugăm să indicați de curierat pentru a se asigura că livrarea expres pot fi trimise, în caz contrar, proprietarul va alege express. Da, te Rog trimite-SF sau EMS, vă rugăm să contactați vânzătorul pentru a modifica prețul de transport maritim

Produs unic de transport de marfă: SF (12 de yuani în oraș în provincia 13 de yuani, altele decât $22) 2-3 zile normale de serviciu C, Yuantong Shen Tong (8 yuani în oraș în afara provinciei de $12, unele zone îndepărtate de 15 de yuani ~ 20 de yuani) EMS (20-30 de yuani) de 3-5 zile normale de serviciu .

Înainte de livrarea de la depozit și de la depozit vor fi verificate cu atenție copilul din nou, pentru a se asigura că copilul ar trebui să fie emise fără probleme de calitate! Sinceritatea și onestitatea

Primirea notă: asigurați-vă că pentru a verifica dacă există orice deteriorare sau ecran spart, etc.. Dacă este deteriorat sau rupt ecran, vă rugăm să respingă, sau prima dată pentru a apela situație, vânzător în funcție de situația reală de a face cu problema. Semn și indică faptul că bunurile sunt în stare bună!!!

Semn în stare bună: Instalat în procesul de instalare a lor rele, nu suntem responsabili pentru magazin!!! Sper înțelegere, vă mulțumesc!!

Declar solemn:

Dacă există o întoarcere de comportament cauzate de către cumpărător, întoarcerea poștale de către cumpărător.

Magazin de aprovizionare în principal nou, original, pachet A+ ecran LCD de vânzări en-gros, furnizarea de stabilitate, avantaj de preț nu trebuie să vă faceți griji cu privire la calitatea problema, ecranul LCD va testa înainte de livrare și sigilate după livrare, parte a ecranului LCD poate ajuta cu ecran tactil sau prin cablu si alte accesorii! Vă rugăm să instalați prima încercare de un prieten după instalarea OK contrast,

Etichete: ValoareAfacere.news, ValoareAfacere.news, Cumpărături on-line, Auto, Telefoane & Accesorii, Computere Si Electronice, Moda, Frumusețe & Sănătate, Home & Garden, Jucarii & Sport, Nunti & Evenimente.

Fisa tehnica

Dimensiunea Pachetului 22cm x 22cm x 5cm (8.66in x 8.66in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip De Produs Tableta LCD
Digital tip piesă de Ecran
Clasificarea De Culoare Nou, original, ecran LCD de
Nume De Brand lanjuu

Recenzii

Scrie o recenzie

N60 M4 AT065TN14 20000938-30DVDGPS

N60 M4 AT065TN14 20000938-30DVDGPS

Produse similare: